mp3 pro všechny

Vítám Vás

odkazy

Justin

Nový příspěvek

Informace o Justinovi
Profese
Zpěvák 
Datum narození:
31.01.1981 
Místo narození:
Memphis, Tennessee, USA 
Znamení:
Vodnář  

Životopis:  
Justin se narodil a vyrůstal v Memphis v Tennessee. Od malička se mu zalíbilo zpívání a tancování. Svou první soutěž "Dance Like New Kids On The Block", vyhrál jako malé dítě. Poprvé se v televizi objevil v jedenácti letech v show pro mladé talenty "Star Search", kde zpíval country music.

Obrovský zlom ve své kariéře přišel v roce 1992, když mu byla nabídnuta šance pravidelně vystupovat v Disneyově "Mickey Mouse Club". Po dvou letech vystupováni dokázal jako umělec velmi dobře zapůsobit. V pořadu se potkal s budoucím spolupracovníkem z *NSync Joshua Scottem Chasezem a popovými princeznami Christinou Aguilerou a Britney Spears.

Po ukončení vystupování v Mickey Mouse Clubu se po naléhání Chrise Kirkpatricka připojil k nové chlapecké skupině. Společně tedy s Kirkpatrickem, Chasezem, Joey Fatonem a Lance Bassem vytvořili skupinu *NSync. Po značných úspěších v zahraničí se koncem devadesátých let podařilo *NSync prorazit i v amerických hitparádách s veleúspěšným albem „Strings Attached and Celebrity“.

V přímém souboji s Backstreet Boys byl *NSync mnohem více dynamickou skupinou mladých zpěváků. Což skupině pomohlo dosáhnout neobyčejných úspěchů v prodeji nosičů a mnoha ocenění. Přestože byl Justin nejmladším členem skupiny stal se nejvýraznější a brzy vůdčí osobností, která měla obzvláštní nadání na zpěv a tanec.

K obrovskému růstu jeho popularity mu velmi pomohl románek s mladou popovou královnou Britney Spears. V jednu dobu se pár objevoval ve všech světových médií a byl nazýván královským párem popu. Ačkoliv jejich vztah dlouho nevydržel, popularita obou se díky jejich vztahu drží dodnes.

V současné době se Justin rozhodl pro sólovou kariéru, je připraven získat nové fanoušky s jeho prvním sólovým albem „Justified“. Justin má také vlastní organizaci "Justin Timberlake Foundation" pro podporu výuky hudby na školách.
Filmografie:
2006  Southland Tales   ...Private Pilot Abilene
2005  Edison   ...Josh Pollack
2005  Alpha Dog (Alpha Dog)    ...Frankie Ballenbacher
2003  Toronto Rocks   ...Performer
2003  Summer Music Mania 2003   ...Performer
2001  N'Sync: The Road to Celebrity   ...Performer
2000  Model Behavior   ...Jason Sharpe
2000  Longshot   ...Valet
1999  ABC 2000: The Millennium   ...
1999  Miss Teen USA Pageant, The   ...Performer
Diskografie:

Justin Timberlake

Justin Timberlake

 

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake

 

Žádné komentáře
 
ahojky